Back to school

Imorgon börjar skolan igen för mig. Sista fördjupningskursen ska läsas in och därefter examensarbete senare i höst. Känns helt okej att börja plugga igen efter att ha jobbat. Ska pendla mellan Göteborg och Anderstorp har jag tänkt. Hoppas det inte kommer bli för jobbigt, men det är bara två månader så jag ska nog stå ut.

Tobias och jag har fått en ny lägenhet i Gislaved som vi flyttar till den 15 oktober! Wiihoo! Det känns toppen eftersom vi inte trivs så bra där vi bor nu. Lyhört som satan i huset och inte det nyaste köket och badrummet precis. Lägenheten i Gislaved var helt nymålad och hade större kök och badrum. Den hade till och med en klädkammare. Jag som alltid velat ha det! Tror att det kommer bli jättebra och att vi verkligen kommer trivas där.

Nu är det dags för lite kvällsmat och sen packa skolväskan!

//Carin

mycket på gång...

Japp,,då har allt satt igång rätt bra nu! Skolan har börjat och en inlämning ska in redan imorgon! Wasting no time! Har fått ett schysst jobberbjudan och det är att vika på en skola i Tenhult. Det är ett behandlingshem med en skola och förra hösten jobbade jag extra på behandlingshemmet. Nu behöver de en vikarie på skolan och självklart tackar jag ja! Ska hoppa in och jobba redan på fredag, can't wait!

Det känns som om hösten kommer att bli lite tuff. Kursen som jag läser nu har jag hört är krävande så det gäller att plugga hårt. Samtidigt vill jag jobba lite för det i sig är roligt. Efter jul tar jag examen vilket innebär att jag får börja söka jobb...usch det är inget kul alls...Men för att inte tänka negativt ska jag se allt genom positiva glada ögon. Det lönar sig inte att stressa upp sig för nåt som ändå Löser sig!

Nu ska jag syssla med lite grejer här hemma och göra klart min inlämningsuppgift!
Ha de // Emina

activitiesJapp då var första helgen sen jag har kommit tillbaka från semestern över.. Jag har inte gjort
mycket men lite hittar man på och då ute i det "fina" vädret! I torsdags var jag ute med Sanela,
Alma och lunchade på 8 glas. Därefter gick vi en runda på stan, då detta foto togs, och köpte
lite baby presenter till vår vännina som vi sedan skulle iväg till och besöka då hon fått en liten flicka.
En minsann rolig dag fick vi!


I fredags var jag med Amir hela dagen! Vi åkte till Ikea där vi köpte lite nytt till hans vardagsrum;
nya kuddar, gardiner, matta och lite annat smått. Hans vardagsrum var väldigt mörk tidigare och då
jag påpekade detta bestämde vi oss för att; varför inte åka och köpa lite nytt! Det behöver
inte kosta skjortan och det gjorde det inte heller! Därefter gick vi iväg för att titta på FK BiH match som
slutade 9-0! Varför inte avsluta dagen med en film, njaa inte om man är trött och däckar framför TV-n!

Lördag kväll kom Sanela och Alma över till mig för att dom ville hitta på nåt.. Jag som var själv hemma
hade inte heller mycket för mig så vi passade på att laga pannkakor och umgås lite..En lugn hemmakväll!

Idag är jag på besök hos mina föräldrar men måste åka tillbaka till Jkpg redan imorgon då skolan har satt
igång! Imorgon ska jag träffas med Carin över en kopp kaffe! Can't wait!

Love// Emina

I'm back!


Jag och Amir hemma på terrassen

Wazzap bitches!? Känns gött att äntligen vara hemma. Hemma i Sverige. Hemma i min fina lya. Hemma.
Har haft 3.5 underbara veckor i Bosnien & Hercegovina och Kroatien! 3.5 veckor var rätt lagom mycket
för att vara hemma. När de sista dagarna närmade sig inför hemfärden kände jag att jag saknade hit..
Nu när jag är här saknar jag redan dit. Det är svårt att dras som ett byte emellan dessa två vackra hem.

Bilden tycker jag visar mitt glada humör och det bästa med hela semestern! Amirs besök hem till oss
var nog det bästaste med hela semestern :) Det var hans första besök i Trebinje och vi försökte väl utnyttja hans
få dagar som han kom till oss. Vi var bl.a i Dubrovnik en dag, åkte til havet och besökte Mostar över en dag..

Med detta ville jag bara skriva ett kort inlägg och säga att jag är här nu igen. Jag kom fram igår eftermiddag och
har fortfarande inte vilat ut riktigt än. Imorgon börjar skolan så det är en hel del att se fram emot..

Jag får skriva snart igen för nu snart kramar ögonlocken om mina ögon!
//Emina

MADONNA

För en vecka sedan var jag och Tobias på Ullevi och såg Madonna. Och vilken show hon hade! Ett bra urval av låtar, snygg scensättning, asduktiga dansare, flera klädbyten och bra koreografi. Lite kul också att hon drev med alla media och skriverier om hennes kropp och flera gånger visade upp sina muskler och pussade på sin ena biceps. Hon är verkligen en fantastisk artist och det är inte dåligt att kunna dansa som hon när man är över 50 år. Önskar jag hade hennes moves. =)

Men trots hennes storhet och proffsighet så måste jag tyvärr erkänna att vi var något besvikna efter konserten av flera anledningar. Många av låtarna hade hon mixat om väldigt mycket, några till det bättre, men tyvärr många till det sämre. Mycket lät likadant med samma basgång hela tiden, lite enformigt i längden... I "La isla bonita" hade hon lagt in en intensiv fiol mellan varje textrad som inte alls passade in och det var väldigt synd eftersom det annars är en av mina favoritlåtar med Madonna. Och efter denna låt kom det in nåt folkmusikband med gamla gubbar, som man inte hade en aning om vilka de var, och körde en egen låt medan Madonna bara satt där och klappade takten. Jag o Tobias undrade verkligen vad de hade med Madonna att göra, helt värdelöst i en annars spektakulär show. Efter sista låten var det heller inget extranummer utan bara tack o hej. Jag satt kvar och väntade på att hon skulle komma in igen, men då tändes hela Ullevi upp och alla började gå hem. Jag ba: "Jaha, va det allt?!"

Visst Madonna är Madonna och det var en mäktig känsla bara att få se henne på riktigt. Kanske har Madonna blivit för stor och nästan för rutinerad för att kunna bjuda lite extra på sig själv och känna efter vad publiken vill ha, utan istället kör hon sitt program kväll efter kväll och that's it. Biljetterna var ju inte precis billiga heller. Jag menar för 850 spänn kunde man väl åtminstone fått ett extranummer?!

Kanske hade jag för stora förväntningar innan konserten och det var därför man kände sig besviken. Men ändå när man är en så stor och duktig artist som hon så är det konstigt att man inte lyckas leva upp till förväntningarna. Men jag är inte alls bitter och jag ångrar verkligen inte att jag gick på konserten, tvärtom kommer det bli ett minne för livet. Hennes album "Hard Candy" går på repeat härhemma sedan förra lördagen. =) Madonna är och förblir en av de största och häftigaste artisterna genom tiderna! Hon är så cool!

  


Take care y'all!
//Carin

Halloj!

hej pa er! Tankte bara skriva ett snabbt inlagg da jag ar i Kroatien/ Bosnien! Vi har det hur bra som helst! Vi aker varje dag till havet da det tar ungefar 30 min. Amir har varit ocksa pa besok hos oss men bara nagra dagar! Saknar honom nu nar han har akt! Annars ar det jattevarmt,, 40+! Ska ivag och svalka mig i havet nu men jag skriver mer nar jag har mer tid nasta gang!

Varma halsningar fran Dubrovnik/Trebinje!

Love// Emina

RSS 2.0