a walk through boulevard de courcelles


gatan Boulevard de courcelles med parken på högra sidan Parc de Monceau

Idag hade jag ännu en fantastisk dag! Wow,,jag börjar gilla att upptäcka Paris gator alldeles själv! Jag måste säga att jag blir lite osäker var jag befinner mig, men då är det bara att ta fram kartan och hitta vart man befinner sig och fortsätta dit jag vill...Idag var jag på skolan och lärde känna min åk 4-6 som jag ska ha i SO from nästa vecka. Efter lunch hade jag ett hål på 3h för min sista lektion i Religion A börjar först 16-17. Jag gick ut från skolan och till gatan Boulevard de courcelles, vilket är nära, och gick så långt jag orkade gå.. Shoppade lite, bla. tofflor att ha inomhus, för ni vet väl att fransmännen går inne med skorna!?! Det är enligt mig lite äckligt och jobbigt och då det är skitigt vill jag inte gå med strumporna.. Var inne bla i en au Naturel butik med massa nyttigheter och allt biologiskt! Mmm me like! Köpte lite gott att äta när jag är här.

Jag kom inte hem förrens klockan hann bli 19, har nu hängt lite med tjejen som bor här hemma som är i min ålder. Kul att umgås och prata med henne, dessutom lär jag mig lite franska också :) De är som sagt jättetrevliga i den här familjen..kul att umgås lite med dem också. Har upptäckt att i Paris jobbar många sent, man är normalt inte hemma förrens kl. 19-20. Det tar dessutom en stund att ta sig hem och mycket folk på tågen och metron vid den tiden...
Har duschat nu och ska strax lägga mig, men behöver inte ha så bråttom då min enda lektion imorgon börjar vid 15!! Oui! Men ska gå på stan lite innan och försöka hitta ett par snygga kängor! Je voudrai un pair!

Ha det gott folket! Hoppas att ni har det bra hemma i Sverige!
/ Emina

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0