Emina tipsar:

Vilket snyggt diadem! Ett sådant hårsmycke kan aldrig gå fel! I want!




The Soup Nazi

Tittade på Seinfeld och avsnittet med Soup Nazin :-) De är så roliga!! Jag tror att man antigen gillar deras humor eller inte. I början var jag lite skeptisk mot Seinfeld, men det var länge sen, när serien sändes, jag var väl för ung också.
Men nu de sista ju mer jag tittar desto roligare är deras konstiga humor! Jag har en kompis som alltid tittar på Sainfeld, han ska alltid prata om dem och deras humor..han är lite beroende! :-)

Soup Nazi avsnittet är alltid roligt att titta på!

 

Det häftiga är att soup nazin existerar på riktigt i New York dvs. även försäljaren! Man hittar den orginala affären från TV-serien på Midtown, Manhattan 55th Street! Häftigt!

Reglerna för att beställa soppa är:

                             For the most efficient and fastest service
                                        The line must be kept moving.

  • Pick the soup you want!
  • Have your money ready!
  • Move to the extreme left after ordering!

 Här är deras hemsida:  http://www.originalsoupman.com/home.aspx


Fredag kväll

Hi, nu sitter jag hemma och tittar på Idol. Idag har inte hänt så mycket förutom att tvätta... Har inte heller orkat plugga nåt, orken har inte funnits där!
Jag och Amir blev bjudna på middag hos Deni runt 18.00, han lagade thaimat, mmm jättegott! De gick ut men jag orkar inte, vill vara hemma och bara ta det lugnt!

Så that's it! Ha en trevlig helg på er alla som läser vår blogg!


Ciao/ Emina


This is what happens if you go too far!

Vi vet alla att det är mörkare tider nu, vi tjatar om att vi är såå bleka bla bla bla... Själv tycker jag att det är okej att vara blek, it can be fashionable :-) right? Om du nu bestämmer dig för att sola i solariet eller att använda dig av brun utan sol, så tänk på att vara försiktig med mängden! Vi kan vara lite oförsiktiga och mena; "bara en gång till" men resultatet kan skada!!

  Lägg märke; handen är ljusare!


Hahaha, för såå här långt vill ju ingen gå! Jag tror att bilden talar för sig själv, här behövs ingen bildtext tror jag. Alla vi ställer oss en fråga och den lyder: Why?  Poor, poor Valentino!
Så tänk för dig en extra gång innan du bestämmer dig för att "sola".
By the way, Jessica ser inte alls blek ut brevid honom!

Och för Guds skull, tänk också på att det inte är bra att sola för mycket pga all cancer snack, you know what I mean  ;-)


Wazzap!

Jag har inte varit hemma på hela dagen! Kom hem för en stund sen...Har varit lite överrallt!
Dagen började med en handledning till uppsatsen, jag var så fruktansvärt nervös för att träffa min handledare, vet inte varför men det känns lite jobbigt bara, nervöst..! För övrigt sa han att det ser okej ut, lite ändringar men det känns bra!
Sedan en runda med Amir på A6 och lite mat på centrum! Köpte en klapp till lillebror, hoppas han tycker om det!
Efteråt tog vi oss en kaffe med några kompisar. Så nu känner jag att jag måste göra nåt vettigt som att läsa lite innan läggdags, dvs om jag somnar!

Imorgon har jag bestämt mig att jag ska storstäda! Är lite sugen hehe Allt ska tvättas och göras rent! Ska bli så skönt! Jag tycker inte att det är så jobbigt att städa, speciellt inte tvätta kläder. Mina kompisar tycker att jag har ett seriöst problem och det är att jag tvättar för ofta! :-) Men jag gillar det, tycker inte alls att det är jobbigt och det finns alltid nåt att tvätta! So whatever :-)

Jag ska stanna hemma i helgen, tyvärr Carin, blir ingen fika, om du inte kommer hit dvs :-) ! Jag åker inte till våra hemtrakter pga att mina föräldrar kommer att vara upptagna hela helgen! Jag åker till bajram istället, vilket är snart ändå!
Jag stannar här hemma nu och pluggar eftersom jag verkligen behöver det. Jag håller bloggen uppdaterad då :-)

Kram // Emino


Adventspynt

Hello allihopa everybody!

Min julkänsla har så sakteliga börjat infinna sig. Nu känns det okej att lyssna på julmusik och äta lussekatter och tomteskum. Det är så mysigt här i lägenheten nu med lite julpynt, känns som en helt annan lägenhet nästan. Det kanske bidrar lite att det är mörkare ute nu också, det blir mysigare inomhus då på nåt sätt. Man har sina julstjärnor och adventsstakar tända och tänder ljus och kryper upp i soffan och myser.

Här ser ni lite av mitt pynt:

       


Nu är det nog dags att ta tag i disken här, sen ska jag packa lite. Åker till gislaved imorgon så jag kommer nog inte hinna skriva några inlägg över helgen ifall ni undrar. Emina kan säkert hålla bloggen uppdaterad! ;-) Vi ska förhoppningsvis fika imorgon i gislaved, ska bli så trevligt att umgås lite, miss u girl!

Ha en bra helg! Take care!

//Carin

Läggdags

Promenaden va härlig, blev skönt trött på nåt sätt. Inte som efter att man joggat utan mer som efter att man simmat nårra rundor. Det känns verkligen att jag tränat och blev svettig, men på ett skönt sätt. När jag gick där på väg upp för en uppförsbacke kom jag helt plötsligt på mig själv med att vissla! Jag brukar aldrig vissla sådär ute på gatan. Hahah, det var så komiskt för ni kan aldrig gissa vilken låt jag visslade! Det var den där från Snövit och de sju dvärgarna som brukar va på julafton: "Jag fångade en räv igår men räven slank ur näven fast lika glad är jag för det men gladast är nog räven.....vad gör det om hundra år när allting kommer kring....osv". HAHA, kul låt! Jag gick där och började nästan skratta åt mig själv och kände mig bara allmänt nöjd över livet av någon anledning.

Provade kläderna från H&M för en stund sen. Det blev en klänning, en blus och ett armband som jag kommer behålla. Eventuellt en klänning till, men måste testa den lite till först. Sen kommer jag ha lite klänningar att välja på i min garderob, hade typ inga innan, hehe.

                        
Blusen
(En bra vardagsblus att ha i skolan,
elegant men ändå snygg.
Ser lite albino ut pga ljuset, hehe)


Klänningen
(Gillar färgen på den - dark purple)

Har kommit på att jag är inne i en lila period nu. Gillar den färgen på nåt sätt, den tilltalar mig.
Skola imorgon på f.m. och plugg i bibblan på ef.m. Måste verkligen ta tag i mina kursböcker nu, så imorgon då jäklar!
Nu blir det sängen för mig.

God natt!
//Carin

Tidig klapp

Blev lite överraskad idag! Min kille ringde mig och bad mig komma ner till porten för att han hade köpt något!
Gissa vad jag trodde först att det var? - En kisse :-) Men det var det inte.... det va en fåtölj! hehe

Jag har nämligen få sittplatser och han tyckte väl att jag behövde en, och det gör jag också! Perfekt!
Den är jäätefin! En orange, tur att den inte va beige eller svart, men han vet vad jag tycker om färger!

 
Den är från Ikea by the way. Me like, passar utmärkt här hemma. Thanx!

Hasta mañana! //Emina


H&M-paket

Jag beställde lite kläder från H&M för ett tag sen och idag hade de äntligen kommit! Alltid lika trevligt när man får en sms-avisering. =) Beställde bl.a. en blus och två klänningar. Har inte öppnat paketet än, men ska snart göra det. Hoppas att nånting av det passar!

Förresten köpte jag klänningen från Lindex med rosor på, den som Emina la in en bild på. Den va såå fin så jag kunde helt enkelt inte låta bli att köpa den och priset på den var inte alls farligt (399 kr). Plus att jag fick typ 60 % rabatt för dragkedjan var sönder på den och den trevliga kvinnan i butiken erkände att de haft problem med det på den klänningen och att det hänt på typ 2 klänningar innan. Men hon sa att om jag tog reda på vad det kostar att byta dragkedjan hos en sömmerska, vilket skulle kosta 190 kr, så skulle jag få den med en bra rabatt. Jag sa även att jag ville ha lite för besväret och det gick hon med på så hon drog av 250 kr på priset. Kanske inte så kul att köpa en trasig klänning, men jag ville så gärna ha den och så tänkte jag att dragkedjan kanske ändå hade gått sönder och jag skulle fått byta den. Nu fick jag ju iaf rabatt!! =)

Ska strax ge mig ut på en promenad. Ska försöka att promenera 1 timme om dagen i rask takt för att komma igång med nån slags motion. Har verkligen varit en soffpotatis på sistone och det är dags att göra nånting åt nu! Snart jul också med massa god mat som lätt sätter spår på figuren, hehe. Innan sprang jag två gånger i veckan, men nu på sistone har det regnat och varit tråkigt väder så jag har inte haft nån lust. Men en promenad är skönt och uppiggande!
Fast det håller nog inte Emina med mig om, hon tycker inte om att promenera, hehe. ;-)

Take care!
//Kram Carin

Onsdag

Hej på er!

Nu är jag hemma efter en dag med olika aktiviteter. Har varit på stan en stund, tagit en fika med mina vänninor och två små bebisar på 1 och 1 1/2 år. Så söta de är..Sedan en runda till biblioteket som vanligt.. Mitt fjärrlån har äntligen kommit.
Jag har nämligen beställt läroböcker  från 60-talet i historia! Fatta vad roligt och bläddra i dem! Eller det kanske ni inte tycker? hehe Jag väntar fortfarande på en lärobok från 70-talet. Detta är självklart till min uppsats som jag skriver nu i historia 61-90p. Nu ser jag fram emot att komma igång med undersökningsdelen! Jag älskar allt med gamla böcker, språket, bilderna, lukten och bara känslan av att veta hur många som har haft användning av dem. Samma sak gäller gamla fotografier, helst mormors gamla svart-vita. Dessa foton som är mer eller mindre porträtt är mycket värdefulla för mig. Jag älskar att titta på dem och tänka för mig själv hur dessa människor som står mig nära har haft det. När jag jobbar inom hemtjänsten och åker till gamla tanter /gubbar så älskar jag att titta på deras foton. De har alltid så många!Jag måste alltid fråga om vem dessa foton föreställer och oftast berättar de med glädje om dem! Så roligt!


Bara om den här bilden finns det massor att berätta om! Vem är de? Vad gör de? Vart är de på väg? osv.

Nähe, nu ska jag göra färdigt min middag, idag blir det gulash med hembakat bröd! Brödet har jag bakat för någon vecka sen och fryst! Gott att ta fram ibland! Sedan ska jag sätta mig och bläddra i min historiebok!
 
¡Hasta luego!  //Emina

Cold outside

Hej allihopa!

Jag är här, Emina! =) Har varit ute på en långpromenad tidigare ikväll och det var riktigt härligt att känna kylan bita i kinderna, men jag gick i rask takt så jag blev varm, uppfriskande.

Helgen gick som vanligt superfort och måndagen med för den delen, det är ju redan tisdag! Vilket betyder att det inte är långt till fredag, haha. Helgen var för övrigt väldigt bra. Jag och T hade en helmysig helg tillsammans, kan man ha det bättre?! Tomt nu när han inte är här, men det känns ändå bra att sakna honom för då vet man att man tycker om personen och längtar tills man ses. Även om det är lite jobbigt att inte kunna träffas när man vill så har det funkat bra nu i 3 år och får så göra ett tag till. But I really miss him right now thow. Jag ämnade lägga upp lite bilder här från i lördags och Carolines fest, men som vanligt glömde jag att ta kort.

Min outfit i lördags:


Kort kavaj ny! - H&M
Jeans - Replay
Skor - Din Sko


I kväll fick jag riktig julstämning för första gången i år. Jag kom på att det är första advent på söndag och julskyltning hemma i Gislaved och jag ska ju hem och jobba. Det brukar va riktigt mysigt att jobba då. Jag fick ett ryck innan och hängde upp mina julstjärnor till "Absolute Christmas" härliga toner. Lite för tidigt tycker kanske ni, men jag kommer inte vara hemma i helgen och vill kunna njuta lite av stjärnornas vackra sken innan jag åker. Dessutom går det så fort tills man ska plocka ner dem så jag kan gott få hänga upp dem några dagar tidigare. Det är även dags att börja tänka på vad jag ska köpa för julklappar. Tror jag ändå har ganska bra koll på vad jag ska köpa. Annat var det förra veckan, då hade jag ingen lust alls att köpa julklappar, men det var nog bara nåt tillfälligt för nu ser jag fram emot det igen! Jag tycker det är så mycket roligare att ge bort klappar än att få. Det är så kul att se hur glad personen blir om man har lyckats hitta nåt bra (eller besviken om det är dåligt, haha). Får ta en dag på stan sen och shoppa lite julklappar.

Nu ska jag krypa upp i soffan med en kvällsmacka.

C ya!
//Kram Carin

Tisdag

Vilken dag,,full med ärenden. Kom hem först 18.00 idag. Har varit på undersökning, fikat, bibblan och handlat lite. Lagade mat för en stund sen, blev pastasallad med kyckling. Nu är det meningen att jag ska sitta och läsa, men jag har ingen lust att läsa kurslitteratuur!! Önskar att jag inte behövde läsa kurslitteratur. Jag har aldrig tid att läsa skönlitteratur, har nämligen så många böcker jag vill läsa....

Min absoluta favorit-författare är Paulo Coelho,,åååh finns det nån bättre?! I looove him! Hans böcker; de är som poesi!Jag har läst alla hans böcker förrutom Pilgrimsresan och Häxan från Portobello och Brida. Alkemisten är väl hans bästa verk, det är en fantastisk saga! Jag vill läsa hans böcker men känner ångest om jag gör det, för att jag har så mycket kurslitteratur att ta mig igenom! Boring!

Anyway, ska titta på vänner nu och sen läsa en stund. Får lägga mig tidigt ikväll, är trött och har ont i magen!

Ciaooo! // Emina

PS. Var är Carin? Har hon slutat blogga?

Jul- och Bajramklappar!

Ja, som ni säkert vet så närmar sig julen för många. För mig är bajram ännu närmare,
rättare sagt den 8 december. Jag funderar på vad jag ska köpa för klappar till mina närmaste?
Tycker att det är roligt att köpa bajram-klappar, så länge man vet vad man ska köpa! Just nu har jag ingen
aning om vad det ska bli! Eller...

På den här sidan har jag fått lite inspiration...Här ges tips till både Henne/honom/mamma/pappa osv.
http://www.bluebox.se/julklappar.asp

Till killar är det alltid svårast tycker jag. Detta ska jag nog köpa till pappa, funkar bra på alla som
har bil. Det är luftfräschör för bilen av märket Yankee Candles, luktar fantastiskt gott.
Man kan använda det i bilen, båten, skåpet eller i tvättstugan..ja var som helst...


Dessa värmesockor skulle nog uppskattas av någon också! Häftifgt att bara värma dem i micron och sen
dra på dem och njuta av värmen! Min syster skulle nog gilla det, hon är alltid frusen!

Vi brukar inte köpa stora presenter till bajram. Oftast köper man något litet som betyder mycket. Mamma uppskattar alltid en blomma, så det funkar också bra.. Har ni tips???

Lördagen

Ja, nu är det måndag, varken jag eller Carin har bloggat under helgen, undra varför? :-)
Jag va på förlovningsfest i lördags, hade skiit skoj! Det var hur underbart som helst..vi åt god
mat, umgicks, drack drinkar och dansade hela kvällen. Jag kom hem ganska sent faktist! Södagen gick åt
att samla krafter, saknar fortfarande vissa även om det är måndag idag!
Igår lagade vi mat förutom att vila, min kille gjorde soppa och jag lagade musaka. Det var jättegott...efter det
var det soffan som gällde. Jag somnade väl runt 21.00, var så trött!

Här är lördagens outfit by the way


Klänning från Så in i norden
Kavaj Vet inte varifrån, gammal
Halsband Timi collection
Skor Nilson, sååå sköna va de!


Brad Pitt's private photos of Angie

Hittade dessa foton på Angelina Jolie som jag tidigare inte sett.
Måste dela med mig för att de är så vackra!! Ännu finare att de är svart-vita!



  


 

// Emina

vagel=čmičak

Jag har fått en såkallad vagel på ögonlocket! Själv fick jag slå upp ordet, visste inte att det hette vagel på svenska. Jag kallar det för čmičak :-) Det är en liten plutt på ögonlockskanten som är allmänt jobbig,
svullen och kliar! I wikipedia står det förklarat att  čmičak är en en akut bakteriell infektion i en talgkörtel i ögonlockskanten med varbildning som följd. Jahap, tråkigt! Varför jag har fått det har jag ingen aning om.

Vi från balkan har dock en rolig teori om varför man får čmičak, det är om någon är gravid (i din omkrets) eller om någon gravid kvinna tittat på dig hahah roligt men så säger vi ( inte för att jag tror på det) Hade det varit sant hade man haft det hela tiden :-)  Alltid när jag var liten och fick det så sa de i min omkrets, jaha nu är någon gravid.,hmm vem? Som barn tror man på vad de säger...jag gick och tänkte på vem det kunde vara...men nope, ingen...
En annan bra teori är att om vageln är på ögonlocket så väntar den personen som är gravid en flicka och är det på underlocket så är det en pojke! Den här teorin är inte än vetenskapligt bevisad, men om det är sant så är någon gravid, och är du det så väntar du en flicka!

Hahah så roligt att vi alltid ska ha sådana förklaringar till saker och ting. Kan det inte bara vara en infektion?
Jag är alltid skeptisk till sådana förklaringar, men tycker att det är roligt med att vi fortfarande tänker så (inte för att vi tror på det) Men mina kompisar sa det innan vid fiket också, att de har hört att man säger så om čmičak! Vi får vänta och se!

Aja,,ska titta på TV nu sen sova! Imorn ska jag och en kompis till torget, alltid mysigt!

God Natt //Emmi

Fredag

Idag är det som sagt fredag! Jag var med min kille på A6 center och gick runt lite. , Han köpte ett par jeans och en fin tunn kofta, stiligt! Jag hittade ett par snygga pumps som jag har lagt undan. Ska nog dit imorgon och köpa dem! Jag har inga fina skor som jag kan ha när jag går ut. Detta pga att jag har en knöl på högra foten, det gör ont och jag kan aldrig ha fina klack skor. Men nu jävlar skiter jag i det, dessa pums verkade sköna iaf så då måste jag ha dem!
Skorna är liksom viktiga, har man en fin klänning kan det kvitta om man inte har skor till den.
Har ett par bruna från second hand som är jättesköna, men de passar inte till allt. Dessa är svarta med lagom stor klack.

Vi är hos min kille nu, men ska strax gå och fika. På fredagar brukar han alltid fika med sina killkompisar
och jag och mina tjejkompisar brukar också träffas o fika då..Ganska skönt, ingen har något speciellt för sig så det är bara att skicka iväg några sms så vipps kommer alla!
Synd att jag missar idol, men whatever...kan titta på reprisen! Hey kan inte Robin i idol bara klippa sig?!
Shit fattar han inte hur ful det är?!

Nu ska vi iväg... Ha en trevlig fredagskväll! Caoo //Emina

Äntligen FREDAG

Vad är det med fredagar egentligen?! Det är alltid lika skönt att veta att det är fredag och snart helg, man går bara runt och myser hela dagen. Bara tanken på att man ska få vara lite ledig och hitta på kul saker och ta dagen lite som den kommer är så härligt. Fredag och helg är verkligen speciellt. Synd bara att det går så fort och snart blir måndag igen. Men det spelar ingen roll för det är fredag idag! =)

Ikväll kommer T. Vi ska ha filmkväll med god mat och massa godis från världens bästa godisaffär; 4-GOTT. De har seriöst det bästa godiset jag någonsin ätit, alltid helt färskt och massa sorter att välja på, sen är det billigt också! Imorgon ska jag och T på fest hos Caroline och därefter utgång, ser verkligen fram emot det! Hmm...återstår det vanliga dilemmat bara; vad man ska ha på sig. Men det löser sig alltid till slut. Ska försöka ta en runda på stan i helgen också och kika på lite julklappar. Vill få det överstökat så man kan sitta och ta en fika istället när det närmar sig jul och kolla på alla andra som stressar.

Vad ska ni göra i helgen?

Tredagarsskäggstubben

Jag tänkte på en sak, något jag tycker är mycket sexigt på män är just skäggstubb! En snygg accessoar!!
Jag tycker det är så manligt och oftast så förstärker det mannens ansiktsdrag.
Den perfekta skäggstubben är oftast efter tre dagar, då det inte ser för ovårdat ut, men dock
tycker jag inte om att man ska trimmar prydiga kanter utan det ska växa fritt!

Två exempel på vad jag menar 

   

Robin Thicke och Orlando Bloom är kanske två bra exempel på riktigt snygg skäggstubb! Det finns fler!
Me love! // Emmi

Rihanna's smokin' new commercial for Gucci!



Vad tycks?
//Emina

Modell för en dag

För ca 2 veckor sedan testade jag på att vara modell för en dag. Och det var skitkul!! Man hade tre ombyten och fick ta ca 60 bilder, men jag hade lätt kunnat ta många fler, haha. De sminkar en och stylar håret och sen får man träffa en duktig fotograf. Detta är något jag verkligen kan rekommendera, oavsett om man har modelldrömmar eller inte. Jag kommer kanske inte precis ha någon nytta av bilderna, men det är en jättekul grej att ha gjort och bilderna blir verkligen bra. Sen är det en kul julklapp att ge bort till nära och kära också.
Tack Joanna för att jag fick följa med!

Här ser ni några av bilderna:



               


Peace out!
//Carin


Klänningar, kan man ha för många?

Jag älskar klänningar, de får mig att känna mig extra fin och feminin!
Jag har rätt många klänningar men många av dem är rätt sommriga, så det går inte att ha på sig nu på vintern.
De hänger iaf i garderoben och väntar på vårens första sol!

Har spanat in lite klänningar på nätet, och jag förvånas över Lindex utbud!
De har jättefina kläder överhuvudtaget!
En klänning jag skulle kunna tänka mig att ha på mig är den här



Skulle sitta fint, ha? Kostar inte mer än 399 kr! Värsta fyndet!
Den här är inte så pjåkig heller om man piffade upp den med strupbyxor i färg så att det
inte blir för tråkigt. Jag är inte en fanatiker av svart men om jag har lite färg till det så funkar det.
Strupbyxor i färg gör väldigt mycket!
Denna kostar också 399 kr. Dock föredrar jag den första!

Ciao //Emina


Helgens partylåt

Dagens låttips:

Lady GaGa - Pokerface





Har fått denna låten på hjärnan! Såå bra!

P-p-p-poker face, p-p-poker face
(Mum mum mum mah)
P-p-p-poker face, p-p-poker face
(Mum mum mum mah)

P-p-p-poker face, p-p-poker face
(Mum mum mum mah)
P-p-p-poker face, p-p-poker face
(Mum mum mum mah)

//Carin

Badhuset

Snart ska jag iväg till badhuset med en kompis! Ska bli så skönt att simma lite och slappna av!
Efteråt ska vi självklart basta lite, det är ett måste när man är i badhuset!
Varför vi ska iväg och simma är för att vi båda sitter med våra C-uppsatser hela tiden och skriver på. Vi känner att vi behöver komma iväg o relaxa våra muskler!

Annars är det inget speciellt som händer dessa tråkiga dagar, det regnar på och man sitter mestadels inomhus och skriver på uppsatsen! Jag ser framemot helgen för då ska vi på förlovningsfest! Woho! Har beställt en klänning
från Halens som ni kommer att få se, hoppas att den kommer till på fredag!

Nu ska jag till bibblan en sväng och sen hämtar hon upp mig! Vi hörs, Arrivederci //Emina


Kusinbesök

I helgen hade jag verkligen fullt upp! Min kusin, hennes sambo och deras barn från Skåne var på besök hemma i Gislaved. Mitt kusinbarn är en av de sötaste ungar jag sett, han är verkligen sockersöt och kommer ha många tjejer springandes efter sig, vänta bara... De kom i lördags och åkte hem igår så det blir verkligen intensivt umgänge. Sen fick pappa för sig att vi alla skulle åka till Ullared igår också och där va verkligen fullknökat med folk. Det var evigheter sen jag var där och det var så mycket folk, man kom knappt fram i gångarna plus att alla kärringar parkerat sina kundvagnar mitt i gången. Vi fick trots hysterin en del shoppat! Jag köpte ursöta glöggmuggar och en glöggryta som jag ska använda till jul.

       










Nu är man tillbaka i Göteborg och det är svinkallt ute. Fick ta den tjocka vinterjackan idag för att inte frysa. Men solen skiner och det kyliga och klara vädret är ganska härligt jämfört med allt regnande som varit på sistone. Lite snö nu hade faktiskt varit rikigt mysigt.


//Carin

  

Cevapcici

Idag åkte vi till Nässjö med några vänner för att äta cevapcici! Det är en omtyckt bosnisk traditionell maträtt.
Det var såå gott, det var länge sen jag åt det nu så jag  var rätt sugen!
Egentligen är jag inte så förtjust i det, men ibland kan det vara riktigt gott...mm med lök och kajmak :-) riktigt fettigt!



Tidigare åkte vi alltid till en resturang i Värnamo för att äta det, men vi fick veta att det även finns i Nässjö! Nässjö är närmare så vi passade på att åka dit och prova! Jag tycker att de  var mycket godare och dessutom billigare!
En portion med dricka kostade 50 kr!

Peace Out! / Emmi


Doftljus


Köpte de här doftljusen från Ikea idag, luktar fantastiskt gott!
De är i form av kruka och kostar bara 15 kr styck. Finns i olika dofter och storlekar!

De lukar fräscht och det tar inte lång stund innan rummet fylls av doft,,gottigott!
Ni vet de små ljusen på ikea, tindra, som man köper 36 st av, de luktar inget jämfört med dessa!!

Mmmm luktar gott hemma nu!

/ Emmi

Oh, vår nya blogg!

Nu, efter en del övervägande har vi äntligen skaffat oss en blogg!
Vi vill här blogga om allt möjligt, och för att inte det ska vara så tomt i bloggen så är vi två bästa vänninor som ska dela den tillsammans!!

Vi ska försöka att blogga om vardagliga saker som mode, mat, tips och lite allmänt om oss och våra liv!

NU är det väl bara att börja, vi säger klara färdiga GÅ!

Kram Emina och Carin


RSS 2.0