Indiskt? Ja, tack!



God indisk gryta med kyckling i god non-fat sås! Enkelt och gott!
Behövs:

*kycklingfilé
*santa maria spice mix - kerala curry - smak: coconut, lemon, yellow curry
*kokosmjölk på burk, Icas är bra
*ris

hmm var det inte nåt mer?! Nää tror inte det. Valde att inte ha nån grönsak men självklart kan man ha det, som paprika, lök eller nåt annat gott! Vill man krångla till det kan man självkart göra det!

Gör såhär:

Bryn kycklingbitarna tills de är klara. Tillsätt krydmixen och rör om, avsluta med kokosmjölk och låt det hela puttra i några minuter. Serveras med riset.


enkelt, nyttigt & gottigott!

Detta serverar jag med rödbetor som jag kokade och gjorde sallad av. Supergott! Älskar rödbetssallad. Dock tar det en bra stund att koka rödbetorna,,tror att det nästan tog 2 timmar på svagt värme i kastrull.
Men då kan de stå i kylskåpet rätt länge och användas lite i taget. Lägg rödbetorna som de är i kastrullen utan att skära eller skala för mycket av innan ni kokar dem, då kan de stå längre i kylskåpet när de är kokta.

här skivar jag rödbetan och serverar med lite olja, vinäger, salt och pressad vitlök!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0