Mama mía....

Hej allihopa! Jag måste erkänna att jag inte hunnit blogga nåt nu när mamma har varit här. Vi har varit så fullt upptagna hela tiden, och på kvällen har jag inte haft ork! Idag åkte hon hem :-( så nu känner jag mig ensam vilket känns jätte jobbigt! När jag har varit i skolan så har hon varit här hemma och lagat mat, städat, tvättat och donat! Det bästa med att komma hem är att hon är här, har fixat allt och har lagat god mat, så som bara en mamma kan! Nu kan jag inte vara nåt annat än ledsen! Men jag ska inte vara ledsen utan se fram emot nästa gång hon kommer! Förhoppningsvis så kommer även min moster och syrran då också! Jag får ordna det nästa gång!

Ja, vad har vi varit upptagna med? På söndag eftermiddag var vi på A6 och shoppade lite! Hittade en jättefin klänning på Lindex! Mamma köpte skor och lite sånt..man hittar alltid nåt att köpa! På kvällen efter maten gick vi till Sanela och fikade och umgicks, hon bjöd även Amela som är en annan tjejkompis till mig. Är alltid trevligt att umgås med mina vänninor, bra när mamma kan hänga på :-) På måndag eftermiddag åkte vi iväg till Ikea med Sanela som körde oss och handlade lite grejor till min lägenhet, mamma insisterade att köpa lampor och småsaker som behövs. Får installera lamporna på nåt sätt...På tisdag kväll tänkte vi vara hemma och umgås men istället blev vi bjudna av Amela på kvällsmiddag. Hon bjöd även hennes mamma och några vänninor så vi åt god mat och umgicks...var helt fantastiskt! Så mamma och jag har haft fullt upp hela tiden. Idag hann vi inte göra mycket, själv var jag i skolan och efteråt gick jag till vårdcentralen för att ta blodprover som läkaren bestämt. Svaret kommer väl om en vecka. När jag kom hem var maten dukad, åh gott, bönsoppa! Gott och nyttigt! Sen följde jag med henne till resecentrum och sa hej då for now!

Nu får jag vänja mig vid att vara ensam, men jag har fullt upp ändå så jag kommer inte att tänka så mycket på det! Ni kommer säkert tro att jag är jättemammig av mig, men min mamma är ju helt bäst och det bästa är ju att umgås med henne! :-) Känner ni också så? Jag tror inte att jag är ensam om att tycka så! Nähe, jag har massor att läsa och skriva och jaa ni vet så jag ska sätta igång nu! Ska äta först lite nu, och sen plugga om jag fortfarande har orken!

tyvärr tog jag inga kort, men här är en bild från i sommras när mamma och syster var här!



Ska kila iväg nu, ha det bäst! Kram// Emina


Kommentarer
Postat av: Carin

Klart ens mamma e bäst, hehe! Jag hade gärna umgåtts mer med min mamma, men hon jobbar väldigt mkt och hinner inte så ofta umgås. Men hon ska snart komma upp till Gbg och hälsa på mig över dagen så då får jag passa på att umgås me henne. =)

2009-01-22 @ 12:23:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0