Natten..

Sitter på jobbet och slösurfar lite nu, jobbar natt. Imorn bitti kl.07 är jag hemma och klockan 09.00 börjar föreläsningen på skolan! Hoppsan! När jag tackade ja till att jobba inatt hade jag ingen aning om att vi hade en föreläsning imorn så det blev lite fel, men vadå, det ska kunna gå, ung är man väl ändå!

Jag har bestämt mig att jag ska åka till Göteborg den 10:e april. Det är ju koncert då, jag skrev ett inlägg om det tidigare, men då trodde jag inte att jag skulle åka. Nu när min syster, hennes man och alla från Götet ska dit och förmodligen Amir också (men han har inte bestämt sig riktigt) så vill jag också hänga på! Det blir en kort visit i Gbg, på lördag ska vi nämligen till Gislaved och vara med familjen!
Nackdelen med Påskledigheten är att vi har en salstenta på tisdag, när ska man hinna plugga till den?! Vi klagade lite idag när vi hade kursstart över att tentan är direkt efter Påsk, så vi får se vad de gör åt det! 

Nu måste jag iväg och göra en insats...Go Natt
Kram //Emina

Hej!

Jag fick skatteåterbäringen idag!! Jag måste kolla upp om summan verkligen stämmer med nån, att det är det som jag ska få tillbaka, can't believe it!
Just nu håller jag på att göra lite pastasallad innan jag ska till skolan kl.13.00. Idag är det kursstart, konflikter och konflikthantering, heter kursen. Tror det blir en intressant men tuff kurs, vi ska ha en salstenta redan om två veckor, på tisdag efter påsk, snacka om att påsken är förstörd!!

Helgen var rätt skön, var inte mycket till fest men det var inte nödvändigt heller. I lördags var jag ju på en födelsedagsfest men kom hem redan 22.30. Tjejerna som jag gick dit med ville inte ut sen, och jag orkade inte heller. I söndags var jag och tränade för första gången!! Var på ett core pass som är bra för mag- och ryggmuskler. Jag var där med Amela, vi bastade efter passet och när vi var klara cyklade vi iväg till ett café och beställde en tacotallrik. Var hur skön söndag som hellst!

Nu måste jag iväg och göra mig iordning, hoppas att ni också hade en skön helg!! Bilder kommer upp senare ;-)
Kram //Emina

I love..

Lyssnar på Celine Dion och sjunger till alla klassiska balader...ibland behöver man göra det, sjunga av sig till Celine!
Ska göra mig iordning till ett födelsedagsparty..Har lagat mat, kan tyvärr inte dela med mig bilder eftersom jag inte har en kamera för tillfället, och nu ska jag börja göra mig iordning smått! Har köpt ett par fina strumpbyxor från Lindex, på framsidan är de svarta och baksidan beiga,,,I LOVE! Ska nog ha dem ikväll med nåt svart till....Jag är inte fanatiker av svart men ibland funkar det!
Igår var jag på fiket med tjejorna och sen efteråt stack vi till lokalen som vi ska va i idag och tog ett glas vin och tjatade..
Lugn fredagkväll!

Nu måste jag iväg..Ha det gött, Ciao //Emina


Ouí, Paris!

          
         Är så glad att meddela att jag ska till Paris i höst..för en längre period.....!!
         Allt är inte hundra procent säkert än, men när jag vet for sure så meddelar jag er.
         Jag är endast ett samtal ifrån att åka, samtalet är imorgon (eller idag) !! Jag tror
         dock inte att det ska vara några problem! Im so happy! :-)

         Kram//Emina

Skärpning!

Usch, jag är såå trött på gina fucking tricot. Kan de inte byta reklamupplägg och modell snart!? Det är dags nu! Och dom där fula haremsbyxorna som är på reklamen nu, de ser för j*****a ut, haha!! Ser ut som hon går med en stor fet blöja och har skitit ner sig BIG TIME! Jag ryser när jag ser dem. De är nog bland det fulaste jag sett på väldigt länge..

God natt för mig!

//Carin


Sakta vi gå genom stan

Tog en promenad igår efter min redovisning, som för övrigt gick väldigt bra, känner mig verkligen nöjd trots att jag trodde det skulle gå dåligt. Solen värmde och jag kände hur våren verkligen är på gång nu.
Fotade lite vackra vårblommor med mobilen:


Krokus


Snödroppar

Täg även kort på den här coola kyrkan som ligger i Linnéstan:


Den är som ett sagoslott med massa små torn, man ser
tyvärr inte hela här...

Jag gick även en sväng i några second hand-affärer runt Järntorget. Köpte två tröjor som var helt okej. Vintage som det så snyggt kallas, hehe. Har tvättat dem nu på förmiddagen för jag tycker det är lite äckligt att man inte vet vem som har haft dem innan o om de ens är tvättade innan de hamnat på second-handen. Jag kom på mig själv igår med att lyfta och känna på allting med två fingrar, haha, jag kan bli så äcklad när jag går på second hand för det luktar så läskigt och gammalt, men ändå tycker jag det är kul o titta på alla kläder o gamla saker. Man kan verkligen göra fynd o hitta coola saker där. Det är liksom mysigt o lite äckligt på samma gång, iaf innan man tvättat det man köper.

Idag är det solsken igen o vårväder. Ska putsa lite fönster tänkte jag o sen fortsätta flyttpacka. Jag som tyckte att jag inte hade så mycket grejer, men det är ändå en del att packa ner.

Ha en härlig dag!
//Carin

Weekend!!

Nu var den här delkursen äntligen över! Puuh....Blev Godkänd på hemtentan, behövdes ingen komplettering som tur var!
Nu kan jag pusta ut lite över helgen, inte för att jag inte hade gjort det, bara ta det lugnt...Ska till en fest på lördag, en tjejkompis som fyller år. Alla ska ut sen tydligen, men jag tror jag skiter i det. Är en B sångare som kommer och ska ha koncert...Tror jag hellre stannar hemma! Annars inget speciellt som händer...Ska ut och njuta av det fina vädret..Juste, inatt jobbar jag, får inte glömma det!

Nähe hörrni, vi hörs senare eller nåt!! Kram //Emina

Girls Night Out



                                                          Amela, jag och Edina





Här är tre bilder från i lördags. Vi hade jättekul, en mycket snabb och spontan träff. Jag fick ett sms av Amela om jag var sugen
på att gå ut, always baby! Hon ringde Edina och så långt kom vi. Vi var hemma hos mig och drack vin och tjatade innan vi gick ut till Sliver. En jättekul kväll med tjejerna! Nu ska jag springa till tvättstugan, har inte lyckats leva idag så som jag lovat, vi människor!

Kram //Emina


Go morgon


...eller snart lunch! Ska iväg till skolan strax och fortsätta med min hemtenta...
måste vara klar idag. Opponeringen är på torsdag och då måste jag läsa någon
annans osv osv....När jag vaknade imorse blev jag förvånad över två saker: det snöar
ute och jag har inget vatten. Tittar man ut är allt vitt....wied...det var vår igår!
Vädret har svårt att bestämma sig!
Eftersom de bygger om hela huset så tror jag att brist på vatten beror på det.
Jag väntade och väntade och till slut kom det. Tänk att verkligen inte ha vatten,
hur skulle våra vardagssysslor se ut?! Allt jag gör på morgonen skulle gå på
10 minuter om jag inte hade vatten. Kissa + klä på mig. Äta frukost vet jag inte
om jag skulle göra innan jag tvättar mig, eller smina mig för den delen.

Den här dagen ska jag tillägna alla er i Afrika utan tillgång till vatten!
Den här dagen är till er ära! Jag ska slösa så lite vatten som möjligt idag -
Jag ska minsann leva som ni!
Förresten, får inte glömma att jag har tvättid idag kl 18.00!

Kram//Emina

God morgon!

Vilken härlig dag! Solen strålar och min rapport är inskickad. Jag funderar på vad jag ska göra nu... Gå och lägga mig en stund till och eller gå och handla frukost?! Upptäckte sent igår kväll att bröd och fil var slut.. Hmm, det får nog bli en liten stund till i sängen och lyssna på morgonpasset i P3....är ganska trött och man får ju passa på när man kan slappa lite extra. Men efter det ska jag göra mig iordning och sen ut i världen och handla en rejäl frukost. =)

Vad har ni för planer för dagen?

Såhär vill jag ha min frukost idag:





  

Ha en lovely dag!
//Carin

Nu får det vara nog!

Jag ger upp för idag, kommer ändå aldrig bli nöjd med den här nedrans rapporten jag ska lämna in imorn. Vi har fått hur lite instruktioner som helst och allt jag skrivit känns flummigt, men de kan ju inte kräva alltför mkt av oss i ett sånt läge. Jag har ändå gjort det bästa av det och försökt lära mig området, sen att jag inte är så nöjd med resultatet är en annan femma. Vi ska ha en "hearing" på onsdag då man typ ska försvara sin rapport, kommer nog bli kul, haha...not!

Helgen har varit toppen, förutom rapporten då som hängde över mig som ett stort svart moln. Det var iaf soligt och fint hemma i småland! Mamma fyllde år igår så det var kalas därhemma både i lördags och igår, trevligt trevligt. Hon blev glad för min present, hade köpt en handkräm gjord på honung och lite annat grejs. Det är så svårt att köpa till henne annars hon har allt och så önskar hon sig bara snälla barn, men det har hon ju redan. =)

Ska slå mig ner i soffan nu och bara slappna av litegrann, käka en macka eller nåt.

Ha det fint allihopa!
//Carin

Vem fick du senast sms av och vad stod det?

"Jag det blir det. När du har valt ditt undervisningsmoment så skummar du igenom böckerna
o ser om det e nåt som passar in i ditt moment. Jag har använt mig av phillips & soltis och
Silwa claesson, nästan all litteratur som e till denna kurs. Fattar du? Lycka till."

Tack Marjan för din hjälp...
Problemen återstår dock...
Jag ska fortsätta nu tror jag med uppgiften....

//Emina

lunchkaffe


Jag ska iväg till Biblioteket nu och läsa. Sitter nu och njuter av de sista dropparna
från kaffekoppen innan jag sätter mig på min lilla cykel och cyklar iväg.. Jag vill egentligen
inte, men vad ska man göra?! För att vara helt ärlig förstår jag inte ens uppgiften, så jag
måste hitta nån klasskamrat som kan visa mig hur man ska göra! Jag vill ha glasögon
som Persson :-) hahah
Vad gott jag sov inatt förresten,,mmmm Jag älskar att sova! Det är mitt drömyrke!

Nähe...jag har inte mer att tillägga än att säga Hej till alla nya läsare som Ebi har tagit hit :-)
Vi hade rekordmånga besökare igår. Hasta luego mis amigos så hörs vi senare kanske !!
KRAM //Emina

Severina- makes us drool


Severina- en kroatisk sångerska med en ny video som jag måste lägga upp för att den är så bra!
Hon får inte bara killar att dräggla utan mig också! Låten handlar för dem som inte vet om svartsjuka...

Ljubomora = svartsjuka. Severina också known as förra årets (eller var det förr förra året?!)
deltagare av Eurovision song contest med låten "moja stikla". Hon var också delaktig i en
skandal 2004 efter att ett privat videoband läckte ut på internet med sexuellt material med
henne och en då gift man. Hot stuff! Annars är hon en mycket känd sångerska blad oss ex yu people..

I hope you enjoy! //Emina


Hung over


Visst är det lustigt hur man kan känna sig när man vaknar på söndag morgon
när man har varit ute på lördagskvällen!
Om jag fick beskriva hur jag mår just
nu så skulle den här bilden representera allt vad jag känner. En bild säger ju mer
än tusen ord! Ser ni ångesten i hennes ögon? Eller hur hon innerst inne tänker: 
Fan ta mig, jag ska aldrig mer dricka alkohol!
Tårarna i ögonen av smärtan i magen och huvudet, man ser att hon har ont!
Sjalen som en symbol för att hon kommer att ligga insvept i täcket hela dagen
och tänderna; symbolen för den dåliga andedräkten hon har, som hennes
pojkvän glatt påpekar, tack! Hårväxten där på hakan påminner henne om hur länge
sen det var hon rakade benen..men skit samma nu har det väl ingen betydelse!?

Hon ska iväg nu och göra lite te, men hon hälsar att vi hörs lite senare med
eventuellt några bilder från igårkväll!! Kram //Emina

Fredagsfika



Snart är det dags att cykla iväg till fredagsfikat och träffa alla goa och glada vänner!
Har haft ett seminarie idag, gick väl helt okej..är väl egentligen inget som kan gå fel..
Till på tisdag är det en annan inlämning, och den får jag ta tag i på måndag, för när
annars är det tänkt?? Ska vara 4-7 sidor bla bla bla...Så mycket att göra men jag tänker
ha en freeeee weekend, I don't give a shit! Så nu ska jag lägga på lite smink och klä
mig lite fint och iväg. Tråkigt att jag inte har min sladd till kameran, kan inte ladda
batterierna! Min mamma skulle ha tatt med sig den från Gislaved men min smarte
bror glömde ge den till henne när hon var här förra veckan!


Ha en fin helg därute!! Kram //Emina


sötsugen

It is that time of the month! :-) Jag är så frukaaansvärt sötsugen!  Vad ska jag ta mig till? Jag gjorde ett snyggt collage och blev ännu mer sötsugen! Ska dra iväg till Sanela en sväng och sedan till Ica och köpa nåt gott!!


Eat mee, Eat meee

Kram //Emina

Solsken

Visst är det häftigt hur vädret påverkar en människa? Jag påverkas som de flesta mycket positivt. Tycker nästan att det är illa att behöva vara inomhus när solen skiner, alla dessa myror i benen säger att jag ska ut och njuta av vädret och inte vara inomhus. Dock har jag en massa inlämningar att skriva och massa tråkigheter, trams! Då får man vara här instängd och inte ge upp om allt ska in i tid.

I måndags jobbade jag natt, det var ett tag sen jag jobbade sist så det känns bra att jobba lite och få lite extra pengar, jag kom hem tisdag 07 och sov till 12 och gick sedan på en föreläsning mellan 13-15. Efter föreläsningen stannade jag i biblioteket och gjorde färdigt en grej till skolan och när jag kom hem runt 19 åt jag och däckade framför TVn. Idag stannade jag hemma för att skriva på arbetet, men efter en stund gick jag ut och tog en kaffe med Amir. Så skönt...

Imorgon gäller det att gå till bibblan och sitta där och skriva färdigt mitt lilla arbete till seminariet på fredag. So that's it me folks. Inget speciellt som händer under dessa soliga dagar...

Ska titta på Sex and the city och sen sleeping time!!

Hasta luego mis amigos! //Emina

Fullt upp

Hejsan svejsan!
Tänk att det redan är onsdag, tiden bara rusar fram! Vi har fått så härligt väder ute nu, sol och värme, det är VÅÅÅR!! Såå skönt! Bäst att passa på att njuta för man vet aldrig när nästa regnskur kommer. Jag njuter varje sekund solen är framme, härligt härligt!

Denna veckan är annars en tråk-vecka. Skriver på en klurig uppsats som ska in på tisdag nästa vecka. Den är bara tre sidor, men det krävs att man läser på ordentligt så att man verkligen bara skriver ner det som är relevant. Och det underlättar ju inte precis att allt material jag har är på engelska. Jobbigt! Det tar sån tid att bara läsa igenom allt och sen ska man skriva ner nåt vettigt oxå. Jag får kämpa på nu innan helgen för då har jag lite annat för mig. Ska bl.a. jobba och fira min mamma som fyller år på söndag. Köpte en liten present till henne idag som jag hoppas hon blir glad för, men det blir hon säkert.

Det var en tjej här och kollade på min lägenhet idag som eventuellt ska hyra den. Hon verkade ganska intresserad så jag hoppas hon tar den. Kanske kan sälja lite grejer till henne då så det blir lite mindre att flytta på sen. Vill bli av med min kombinerade köksbänk och bardisk, fönsterbrädorna och rullgardinen i sovrummet. Det hade varit bra.
Kan inte fatta att jag snart flyttar härifrån! Var ju inte alls längesen jag flyttade till Göteborg. Fast jag kommer ju tillbaka till hösten för en tid. Känns allt lite vemodigt att lämna allt som finns här, men jag har ju mkt nytt att se fram emot oxå, t.ex. jobb och sambo, så det blir inga problem.

Nu ska jag fortsätta med min research ett tag till och sen tänkte jag slappa lite framför tv:n.
Ha det fint!

//Carin

Jag stör mig...

Jag stör mig. Jag stör mig nu åt att det inte finns NÅT bra på TV ...jag zappar och zappar men hittar inte nåt underhållande! Det här är en söndag då jag jag har möjlighet att se på en bra film på TV och lägga mig sent för att jag inte har något för mig imorgon..  Så typiskt att det inte ska vara nåt på TV när man vill.... Samma filmer som har visats flera gånger om vill jag inte se...

Jag kom också på för en stund sen att folk alltid blir förvånade över att jag är muslim. Vet inte varför jag ens tänker på det här nu men jag kom på det och började störa mig jättemycket och funderar på vad det kan bero på?! Det beror säkert på okunskap om hur man är som muslim. "Är DU muslim?!" Ja, måste det stå i pannan på mig eller måste jag klä mig på ett speciellt sätt eller måste jag bete mig på ett speciellt sätt eller vad?! ...Min tro håller jag för mig själv och inte för någon annan, that's it.

Jag stör mig också på när jag är med mina vänninor och deras telefoner ringer och de sitter och pratar och praaatar medans jag lyssnar och väntar!! Ja, jag stör mig skit mycket på det. Jag tror till och med att jag har sagt det till vissa. Jag var på after work med en kompis för två fredagar sen och hon började sms-"bråka" eller vad det nu var med sin kille. Jag orkar liksom inte....Take it when Im not there. Eller måste du ta det nu? Jag kan förstå att det måste hända ibland, att man ta ett samtal eller sms-ar men naee jag gillar det inte..

Jag vill inte vara en pessimist men tyvärr så känner jag mig lite så nu. Whatever, man kommer in i olika tankar ibland. Ibland är de positiva och ibland som nu; negativa. Annars är jag en mer positiv människa, bara så ni inte missförstår mig... ;)  Är det bara jag som stör mig eller har ni också något ni stör er på? Ni är ju ändå så hemlighetsfulla att ni inte skulle dela med er... skitsamma...Jag har fått mitt sagt.

Om jag ska dra ett streck över det negativa och gå över till den positiva helgen så måste jag säga att det var fantastiskt underbart. Vi tog det lugnt, tjatade, drack en massa kaffe, rökade, satt uppe sent, gick på stan osv osv. Det fina är att min syster Vårstädade min garderob. Åh vad det behövdes. Det blev så fint och fräscht, vi lyckades slänga två ullared kassar! Gött att bli av med skit som är gamalt som jag inte använder. Ibland är det svårt att säga hej då till kläder, speciellt jag som inte slänger nåt men då tar hon i med hårdhandskarna och pressar mig "vaah,,har du inte använt det på två år, kommer du inte att ha någon användning av det i fortsättningen heller" . Är ju sant, men mitt motto är egentligen att allt blir modernt förr eller senare :)

Nu ska jag lägga mig i alla fall...har inget mer att tillägga i detta inlägg, tror t.o.m att jag har sagt föör mycket. Vi hörs imorgon kanske? Om inte får ni ha det bra! Ps. har jag sagt att jag har fått min dator tillbaka? Efter 5 veckor lyckade de byta ut till en ny hårddisk, thanx very much, could have been done faster? No!

Kram // Emina

Torsdag kväll

Jag ser verkligen fram emot den här helgen! Det ska bli såå skönt så! Min praktik är över imorgon, det har gått 5 hela veckor och nu kan jag bara ta det lugnt och inte tänka på planering, rättning, kursmål osv. Jag ska istället ta tag i alla uppgifter vi har för högskolan, men det först efter helgen!!

Imorgon kommer min mamma, moster och syster till mig! Vi ska umgås hela helgen! Är så roligt när vi fyra träffas utan några män och bara kan göra det vi kvinnor är bäst på när vi träffas! Jag ser verkligen fram emot det! Idag har jag städat min lägenhet och tvättat..är lite trött men ska snart lägga mig! Imorgon ska jag upp tidigt, jag ska vicka för en lärare för imorgon har jag inga av mina lektioner. Jag har sagt hej då till mina två klasser jag har hållit i och måste säga att jag fick riktigt med beröm från dem :-) Är alltid kul att få veta att man gör bra ifrån sig!

Nu ska jag iväg...är rätt trött känner jag....Vi hörs och ses !!

Kram // Emina

Lovely

Fick syn på en kille i tidningen idag som såg lite halvnördig ut. Han heter Erik Hassle, är 20 år och klar för världslansering. Så stod det att han var aktuell med ny singel som heter "Hurtful". Så jag gick in och sökte på youtube och fick höra en asbra låt. Sen kom jag på att jag har hört den på radion men inte alls uppmärksammat vad den hette eller vem som sjöng. Men nu går den på repeat härhemma. SÅ JÄKLA BRA ÄR DEN!! Och nu är han inte så nördig längre utan faktisk ganska söt, hehe.

Lyssna och njut! (Det är lite tyst i början av videon, men låten kommer snart igång.)



//Carin

absent

Åh hej,,det var länge sen! Jag har varit frånvarande på grund av olika saker. Jag har inte haft tillgång till dator eftersom min har pajjat för mer än en månad sedan! Jag väntar fortfarande på besked, tror inte att de kommer att laga den utan att jag får en ny istället. Frågan är bara när!? Nu är jag hemma och har lånat datorn från praktiken...vilket är bra!

Jag har dessutom haft fullt upp med praktiken. Planering, långa dagar, besök osv. Igår var vi i Stockholm på studiebesök hela dagen med eleverna. Fick gå upp 05.00 och var hemma först runt 22.00. Var en bra dag förrutom att det snöade där, så det var kallt som tusan! Så det är mycket just nu, önskar jag inte hade nåt att göra och bara tog det lugnt, men vad vore livet om man inte hade mycket på gång?! Jag vill inte klaga! :-)

Nu måste jag laga lite mat, rätta hemtentor, planera morgondagens två lektioner och iväg till en kompis för att hjälpa henne med planering av en lektion imorgon (vi har praktik på samma ställe) Så frågan är hur jag kommer att hinna med allt detta?! Klockan är snart 18.00...Det är bara två dagar kvar av praktiken så det är lite att göra..

Nu måste jag íväg och göra mitt jobb, hoppas alla har haft det bra! Ha det bäst så hörs vi snart igen hoppas jag!

Kram //Emina


Snälla våren kom hit!

Vårtecken hittills:

* Solsken
* Blomknoppar
* Fågelkvitter
* Torr asfalt

Nu fattas bara lite värme och grönt gräs.

Kom till mig!

//Carin

Make-up and a jacket

Halloj!

Jag var så sugen på att köpa lite nytt smink i förra veckan och förnya sminkväskan lite. Det blev kanske lite för mkt av det goda, men det är alltid kul att ha och jag kunde inte motstå!
Jag kom hem med en ögonskuggepalett med fyra olika färger och TVÅ läppglans. Det lite rosa läppglanset är läppglans och fuktighetsgivande i ett och det andra läppglanset är ganska neutralt men ändå flashigt med snyggt glitter i.


Älskar färgerna i ögonskuggan - så härliga!

Jag shoppade även en ny jeansjacka i helgen. Det var 20 % rabatt på jackor på H&M och det kan man ju inte missa. Har kollat på en jeansjacka från Levi's innan, men den var alldeles för dyr tyckte jag. Den här från H&M är minst lika snygg och mycket billigare - det gillar vi! Den kommer bli snygg till en klänning eller tunika i vår och sommar. Jeansjackan slog igenom förra våren, men är fortfarande modern och trenden håller i sig. Det är enkelt men ändå snyggt med jeansjacka.



Ha en trevlig kväll!
//Carin


Sööndag

I helgen har det varit fullt upp! En av de roligare helgerna på länge.

I fredags var jag och älskade Tobias på Hard Rock Cafe. Vi åt gott och drack gott och i det närmaste rullade hem därifrån. Det var så mkt mat asså. Vi beställde en förrätt vid namn jumbo kombo som vi delade på och sen tog jag fajitas och Tobias en grilltallrik med tre sorters kött på. Haha, servitrisen ba (till Tobias): "Du vet att det blir ganska mycket mat, va?! Med både den förrätten som är ganska stor och sedan grilltallriken." Tobias bara nickade och log: "Jag äter så mkt jag orkar." Och ja, visst åt han. Han åt upp nästan allt utom en liten bit som blev över på den halva grillade kycklingen. Haha, stackarn var helt utsvulten, hade inte ätit sen lunch i fredags. Servitrisen var nog ganska imponerad när hon plockade bort våra tallrikar: "Oj, allt gick nästan ner!" Tobias stolt: "Jajjemen". Jag däremot orkade långtifrån äta upp allt. Det var supergott, men en alldeles för stor portion. Hard Rock var ett helt okej ställe, god mat, trevlig personal och häftig atmosfär. Lite minus för den höga musiken dock, var svårt att föra en konversation utan att behöva skrika till varandra.

Mumsig förrätt:


Huvudrätten:


Lördagen bestod av en lång härlig sovmorgon, följd av en låång frukost. Vi laddade nämligen inför hockey lite senare på eftermiddagen. Jag var på min allra första hockeymatch någonsin! Frölunda mot Luleå i Scandinavium, matchen slutade 4-2 till Frölunda. Det var väldigt roligt, roligare än jag trodde, och mycket dramatik! Haha, vissa lever sig verkligen in i matchen. Som gubben som satt bakom oss. Han gastade och tjötade hela tiden. Han svor över sitt eget lag Frölunda och förbannade spelarna. Till slut undrade man vem han egentligen hejade på. Jag kan helt klart tänka mig att gå på hockey igen, det va en rolig upplevelse!


H-h-h-h-hockeyfrilla!!

Nu sitter man här ensam igen...Fast jag hoppas den kommande veckan går lika fort som de senaste veckorna gjort, då blir det snart helg igen!

Kram på er!
//Carin


mmm soup

Kom förbi Amir nu efter praktiken nyss och överraskas med soppa :-) Säg vad ni vill, men det finns inget bättre än en god varm soppa! Den här soppan har jag inget recept för eftersom det är en bosnisk soppa, man måste ha en ingrediens som är hemgjord. Anyway, det smakar lite som tomatsoppa!! Mmmm gooott!!


Jag har köpt budapestbakelser till oss, så vi ska sitta och take it easy och äta mumsss!!
Ska bara ta det lugnt idag och vila..jag har inget till imorgon så det är nästan som helg redan! 

   Ciao //Emina

The other Day

Vill önska Carin det bästa med flytten och samboendet med en pojke för första gången! YOU ARE GONNA LIVE WITH A GUUUUYYY!!! :-)  heheh
Jag var i hälsokosten för några dagar sedan och köpte ett kamomill schampo och kamomill spray som jag vill rekomendera för dom som vill blondera håret utan kemikalier på ett skonsamt sätt. Tycker att man ser resultat redan första gången! Meningen är att kamomill ska göra ditt ljusa hår ännu ljusare (som på sommaren) och att sprayen hjälper ytterligare med blonderingen. Kombinerar man dessa två så får man resultat. Me like!



Det kostade runt 100 lappen för båda två. Måste bara nämna att kärringen som jobbade i hälsokosten var huuur otrevlig som helst. Jag förstår mig inte på försäljare som är otrevliga, jag kan inte ens hitta rätt ord för hur hon var. Jag var en sekund ifrån att säga till henne: Har du vaknat på fel sidag idag, eller? Jag frågade om skillnden på det här shampot och en annan och hon svarade på ett arrogant sätt: Du kan väl läsa? Verkade som om hon inte ville hjälpa alls...bitch! Var går gränsen egentligen för när man ska säga till vad man tycker? Jag är sån som säger vad jag tycker men här sa jag inget och jag ångrar mig.....


Flytt, sambo och vemod

Det är snart dags för mig att lämna mitt kära Göteborg för en period. Jag ska ta ett uppehåll fram till sommaren och flytta hemåt och jobba istället. Detta på grund av att det under andra halvan av vårterminen inte finns någon fördjupningskurs som intresserar mig. Tråkigt men sant. Har sagt upp lägenheten och flyttar härifrån nångång runt månadsskiftet mars-april. Ska påbörja mitt examensarbete efter sommaren och sedan läsa den sista fördjupningskursen senare i höst. Det känns verkligen tråkigt att behöva lämna Göteborg, trivs så bra här i mitt lilla område och med närheten till stan. Jag ska verkligen njuta av den sista tiden jag har kvar här nu. Besöka alla mina favoritplatser och favoritcafé och strosa runt i stan.

Det bra med allt det här är att jag ska bli sambo med Tobias. Det ska bli såå mysigt att äntligen flytta ihop! Som vi har väntat på att den dagen ska komma. Och nu är den snart här. Det känns verkligen bra och jag tror det kommer funka finfint. Känns lite vemodigt bara att lämna Göteborg som jag nu trivs så bra i och tycker är en så mysig stad. Det har ändå varit mitt hem under de senaste 3 ½ åren. Som tur är har jag ju Frida och Caroline kvar här som jag kan åka och hälsa på när Göteborgslängtan blir för stor.

Det är så mycket och fixa när man flyttar bara: ringa en miljon samtal för att säga upp tv-licens, fast telefoni, internet, m.m. Sen adressändring och skicka tillbaka tv-box och rensa och slänga saker (vilket jag iofs tycker är kul och befriande). Snart får jag börja packa ner lite grejer och förbereda inför själva flyttandet, fast det är inte än på några veckor.

Kära Göteborg:






Nu ska jag ta en promenad innan solen går ner helt och hållet.

Kram
//Carin


Hockey bockey och vårkläder

Jag ska på min första hockeymatch någonsin på lördag. Frölunda möter Luleå i Scandinavium. Ska bli jättekul att gå på en riktig hockeymatch. Hoppas det blir spännande!

Här är lite bilder på de nya vårkläderna jag köpt. Vill hitta några snygga och sköna vårskor också. Kanske ett par gympisar och ett par sandaler?!




Vill använda alla kläderna nu..kan inte vänta längre. Jag kan nog använda det ganska snart, men shortsen får nog vänta ett tag till, brrr...

Lyckades göra ett ganska fint collage av bilderna i ett program från Google som jag hittade; Picasa heter det. Funkar jättebra och är enkelt att arbeta med!

Ha en fin kväll!
Kram //Carin


Hungrig...

Hur kan man vara hungrig utan att egentligen ha uträttat något särskilt? Det är konstigt. Jag åt en rejäl lunch innan idag, kom hem och tog en macka och te. Sen har jag suttit i soffan i ca två timmar och sytt tillbaka knappar som lossnat på några kläder. Och nu är jag vrålhunrig igen, knasigt! Jag menar så jobbigt är det inte att sitta på rumpan och sy lite. Fast jag antar att det går åt energi ändå. Iofs är det dags för kvällsmat nu så jag får göra iordning en stor skål med yoggi och flingor och en macka till det för att stilla min hunger.

C ya!
//Carin

Jag har aldrig varit såhär trött

Jag har nått det ultimata trötthetspointen eller vad jag ska kalla det för. Jag beklagar språket, jag kan inte tänka för som sagt; jag är trött! Idag på en av mina lektioner satt min handledare och lärare från lärarhögskolan. Jag behöver inte säga mer, eller? Med tanke på att det var måndag, första dagen efter en lång helg och sömnbrist pga oro hjälpte mig inte så mycket....Gick otroligt bra ändå måste jag erkänna...Självklart har jag saker som jag måste jobba på (det ser jag fram emot också) men vad jag fick höra idag som jag inte har fått höra tidigare är att jag är en entusiasmerande lärare - det ni!!

Jag tror att om jag fick välja ett ord som beskrev mig så skulle jag nog välja just det ordet, vilket betyder att jag är engagerad och bryr mig. Läraren som kom från högskolan såg mig precis som den jag är, vid ett tillfälle (utan att känna mig så pass väl) sa han ungefär att "du målar upp bilder för dem, du fångar upp deras uppmärksamhet, du är med eleverna och du berättar på ett målande sätt, lite som en teaterföreställning..." Jag håller med..Efter att ha pratat med honom var jag förälskad i yrket och såg en vision framför mig...Det finns inget bättre jobb! Jag har valt rätt!
Just nu när jag sitter och Planerar inför morgondagen har jag förlorat förälskelsen och förhoppningsvis så hittar vi tillbaka till varandra imorgon igen!

Nä nu måste jag se över morgondagens lektion, här kan jag inte sitta och slösa energi eller hur! :-)

God Natt kram //Emina


Vår vår vår och mer snö

Vart tog våren vägen? I fredags var den här. Solen sken och det var riktigt varmt och skönt. Men det var inte länge det varade. Det kom mer snö och regn. Och nu är allt bara blött blött blött och grått igen. Snälla solen kom tillbaka! Det vore så underbart med lite sol och värme just nu.

Jag som köpte en ny vårjacka förra veckan och allt. Lite för tidigt kanske, med tanke på att jag troligen inte kommer kunna använda den än på ett bra tag. Men den var precis så som jag ville att den skulle vara så jag var bara tvungen att köpa den. Älskar när man hittar såna klockrena kläder som känns helt rätt och sitter perfekt direkt, då ska man slå till! Tycker inte alls om när man står i provhytten och tvekar över om det är snyggt eller inte. Jag köpte även en tunika, ett par jeans och ett par shorts. Ska ta lite kort imorgon som jag kan lägga upp. Är för trött nu.



Jag vill ha sol och bruna ben - NU!!


Gonatt på er!
//Carin

RSS 2.0